Relacja z Akademii Funkcjonalna Kuchnia w Krakowie 11.05.2017

Akademia Funkcjonalna Kuchnia
Sezon drugi: "Empatia i sensualność"
11.05.2017, Kraków

W dniu 11.05.2017 roku odbyło się w Karkowie wydarzenie skierowane do architektów i projektantów wnętrz, którzy mogli zapoznać się z najnowszymi trendami w projketowaniu kuchni omawianych przez wieloletnich praktyków z branży kuchennej. Praca designera to „zmienianie potrzeby w popyt”. Aby odnieść sukces musimy ponownie umieścić człowieka w centrum opowieści. Empatia jest po to, żeby podczas procesu kreacji nie tracić go z oczu. Problem leży w tym, że ludzie nie są świadomi jakie są ich potrzeby. Prawdziwym zadaniem projektanta jest pomaganie ludziom w wyrażaniu ukrytych potrzeb. Czuję więc jestem. Sensualność to odbieranie bodźców przy pomocy zmysłów. A gdzie jak nie w kuchni tych bodźców jest najwięcej. Bardzo dziekujęmy wszystkim uczestnikom za obecność oraz twórczą i miłą atmosferę.

 

Zapisz się do naszego
Newslettera i badź
zawsze na bieżąco!